Food-line up bekend

Liquid dinners’ zijn passé. Dé trend voor 2017 is het leggen van een goede bodem, zodat jij met een gerust hart tot diep in de avond kan borrelen. En laten wij nou de leukste mobiele keukens hebben uitgenodigd om jullie overheerlijk vers bereid en ambachtelijk eten te kunnen voorschotelen. Op het menu staan onder andere lichte snacks, verrukkelijke borrelhapjes en vullende maaltijden. Om je vingers bij af te likken!

Schells Big Grill

Bij de grote zeshoek grill kun je genieten van hoogkwaliteit warme vleesproducten. Allemaal afkomstig van Slagerij Schell! Bekend van ‘de hokjesman’ maar natuurlijk nog veel meer van Rotterdams eigen West-Kruiskade. Ze geven een snackplank met een selectie van hun beste producten. Kom een hapje mee pakken in het figuurlijke vleeswalhalla van Kannen en Kruiken.

Schells Philly Cheese Steak Vespa

Philly Cheese steak serveerd jou op Kannen en Kruiken de beste USA streetfood die je ooit hebt gegeten. Beeld je het in pulled pork of teander steak met daar overheen gesmolten kaas. This will make America great again.

Ballen van Schell

Waar rook is, is vuur & waar vuur is, is vlees. De Ballen van schell uit een bakfiets serveren speciaal voor jou vlees zoals vlees bedoeld is. Gerookt mals vlees op een knapperig broodje met verassende, maar onmisbare saus!

Oesterwijf

Het oesterwijf loopt over het festival om je te verleiden met soepele oesters. Ze kan je van alles vertellen over de vele verschillende soorten. Zonder toevoegingen zijn ze al heerlijk, maar je kunt je ook laten verrassen door spannende combinaties! Kom culinair genieten bij Oesterwijf op Kannen & Kruiken Rotterdam.

Koffieshop August

Deze Feuerwehr-barista’s brouwen de lekkerste koffie op Kannen en Kruiken. Ze gebruiken alleen de eerlijkste fair chain-koffiebonen uit Ethiopië en Rwanda, zodat de koffieboeren daar een goed salaris krijgen. Naast het zetten van écht verantwoorde koffie kunnen deze idealisten ook party machen als geen ander. Kom naar hun knusse koffiehoekje en sluit je aan bij de Epic Espresso Party van Koffieshop August!

Waffels op Wielen

Marion en consorten maken een stroopwafel zo groot als een vinyl single! Daarnaast komen ze dit jaar naar Kannen & Kruiken met panini’s met een verassende twist. Wat denk je van en panini met oude kaas, pesto, verse knoflook, rundersalami en paprika. Met hete, zelfgemaakte saus….beware!