Een gevulde maag

Borrelen en lekker eten gaan hand in hand. Daarom serveren diverse mobiele keukens wederom lichte snacks en heerlijke maaltijden. Bovendien zorgt een goede bodem ervoor dat jij tot laat in de avond kunt genieten van alle speciaalbieren en wijnen. 

Kroket Loket

Geen bier zonder borrelhappen! Het Kroket Loket voorziet je borrel van gefrituurde happen gevuld met alle smaken die je maar wenst, handgemaakt door een Amersfoorter. Ze serveren de klassieker met rund, maar kies ook eens voor een kroket vol rendang of truffel!

Kaasgekkie

Deze Amersfoortse Kaasgekkie neemt zijn meest bijzondere kazen mee van de markt waar hij normaal staat. Verwennerij voor de professionele borrelaar met kazen in alle kleuren, geuren en smaken. Bij je drankje hoort een plankje en dit is je spot.

Monsieur Saucisson

Meer dan 30 droge worsten op de plank en borrelplanken waar je u tegen zegt. De keuze is reuze en de smaken merkwaardig, dus struin langs en sla je slag.

Caliente

Caliente keerde terug uit Latijns-Amerika en bracht de beste smaken met zich mee. Authentieke smaken in hand geklapte tortilla’s, koolgeroosterde rund en vers bereide salsa’s. Todo muy delicioso!

DeLekkerik

Met 30 jaar keukenervaring weet Erik je geheid te verassen met zijn ceviche en vissalades. Bereid met passie en plezier en zo aan je voorgeschoteld vanuit een omgebouwde caravan.

Wat De Fiets Schaft

De tweewieler fietst ‘em er gewoon in: hele camamberts van de barbecue, broodjes pulled pork of een borrelplank van alles. Eten wat de pot schaft, maar dan uit de bakfiets!

L'Aubergine

Deze Transsylvanische kok haalt inspiratie uit het Midden-Oosten en de Mediterraanse keuken, evenals uit de recepten van zijn oma. De pita’s met baba ganoush of kleine vegan happen belanden vanuit zijn paarse wagen zo op jouw bord.

Piepermobiel

De patatten van Amersfoorts eigen Vlaams friteshuis ‘Van Gogh’ worden je geserveerd vanuit een gigantische pieper op wielen. Een dikke klodder huisgemaakte saus complementeert het gele goud.

Marktslagers

Onze eigen Amersfoortse Marktslager neemt afstand van de weekmarkt en verplaatst zijn barbecues, vuur en vleesextase naar het Burgemeester Brouwerplantsoen. Hier vliegen hakbijlen over je hoofd en brengen de grills rookwalmen van jewelste.

Koffieshop August

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Je komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie, die je wordt voorschoteld uit een groene, oude bus. Bestel bij je koffie ook meteen een duurzame waffel of bio brownie.